Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران گفت: اگر کالایی در سطح عرضه بدون کد رهگیری و شناسه کالا باشد به منزله کالای قاچاق است.

اکبر پازوکی  با بیان اینکه اطلاع رسانی در سطح عرضه برای خرید کالای دارای کد رهگیری انجام شده است، اظهار کرد: به تمامی توزیع کنندگان بزرگ اعلام کردیم که فقط به افرادی که در سامانه جامع تجارت کد نقش دریافت کرده اند کالا بفروشند و به افرادی که در این سامانه ثبت نام نکردند کالایی به فروش نرسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین به خرده فروشان نیز اعلام شده مشخصات تمامی فروشندگانی که از آنها کالا خریداری می‌کنند را داشته باشند تا مشکلی در سطح عرضه نباشد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران ادامه داد: از سال ۱۳۹۹ شرکت‌های لوازم خانگی شروع به درج کد کالا روی محصولات خود کردند و در ۶ ماه اخیر با هماهنگی انجمن صنفی لوازم خانگی این موضوع مورد پیگیری قرار گرفته و می‌توان گفت در اغلب محصولات به خصوص ۵ کالای کلیدی شامل یخچال، فریزر، کولر گازی، ماشین لباسشویی و جاروبرقی به هیچ عنوان در سطح عرضه کالایی بدون شناسه کالا و کد رهگیری وجود ندارد و اگر این چنین باشد آن کالا از نظر ما قاچاق محسوب می‌شود و تمامی تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و فروشندگان مجاز از این موضوع اطلاع دارند.

پازوکی افزود: در روزهای اخیر گزارش‌هایی مبنی بر عدم وجود شناسه کالا و کد رهگیری در صدا و سیما و رسانه‌های گروهی پخش شده است که باید عنوان کرد یا واحد صنفی بدون جواز کسب بوده و یا در حال فروش کالای قاچاق بوده است زیرا در ۲ سال اخیر به تمامی فروشگاه‌های مجوزدار اطلاع رسانی به صورت مستمر و حتی پیامکی صورت گرفته و امکان ندارد که واحد صنفی مجوزداری از این موضوع اطلاع نداشته باشد.

وی گفت: در موضوع قیمت گذاری جلساتی در وزارت صمت برگزار شده تا با تعامل میان تولیدکننده و وزارتخانه، به قیمتی منصفانه برای رعایت حقوق مصرف کنندگان برسیم.

 

 

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: لوازم خانگی سطح عرضه شناسه کالا کد رهگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۰۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، سامانه جامع تجارت اعلام کرد که درج شناسه‌کالا جهت ثبت‌سفارش ردیف تعرفه‌های اعلام شده در این سامانه در حوزه صنایع «شیمیایی و پلیمری»، «معدنی» و «ماشین آلات و تجهیزات» الزامی شده است.

بر این اساس در حال حاضر امکان اخذ شناسه‌کالا برای کالاهای ذیل این تعرفه‌ها فراهم شده است.

در این اطلاعیه همچنین اشاره شده که کاربران برای مشاهده سرفصل‌های کالایی مرتبط با هر تعرفه، لازم است به مسیر «عملیات شناسه کالا> ثبت کالای جدید> فرم انتخاب سرفصل» در سامانه جامع تجارت مراجعه کنند و اگر کالایی ذیل این تعرفه وجود دارد که امکان اخذ شناسه کالا برای آن فراهم نشده، باید از طریق گزینه «ثبت و پیگیری مشکل» در سامانه جامع تجارت، گروه شناسه کالا، شاخه درخواست ایجاد سرفصل کالا با موضوع ایجاد سرفصل در تعرفه دارای الزام شناسه کالا را به واحد پشتیبانی سامانه ارسال کنند.

الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش صنایع شیمیایی و پلیمری

‌الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش صنایع معدنی

الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش صنایع ماشین آلات و تجهیزات

کد خبر 6100306 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • برخورد نمایشی با فروشندگان لوازم خانگی قاچاق/ اراده‌ای برای مبارزه با پدید قاچاق نیست
  • خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است
  • کشف ۲۳۸ میلیارد کالای قاچاق در کرمان
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک