Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: تاکنون با همراهی اتحادیه‌ها و مجموعه‌های صنفی و تولیدی بیش از ۱۰۲ هزار کالا دارای شناسه و کد رهگیری شده‌اند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از صدا و سیما، محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه مهلت یک هفته‌ای برای درج کد شناسایی روی کالاها به تولیدکنندگان، گفت: از زمان تولید کالا تا عرضه مقداری زمان می‌برد که برای همین ما تاریخ ۱۴ تیرماه را پایان مهلت درج شناسه کالا روی محصولات اعلام کردیم و یک ماه فرصت داده شد (تا ۱۵ مرداد) که با عرضه محصولات در سطح فروشندگان بتوانیم قانون اعلام شده را اجرایی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این قانون از ۴ ماه قبل روی ۵۵ قلم کالا آغاز شده است.

وی گفت: رویکرد ما در جلسات با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا، رویکرد تعاملی، هم افزایی، آموزشی، فرهنگ سازی و حل مشکل است و در مجموع حرکتی جمعی و بین دستگاهی شکل گرفته است. با تولیدکننده‌ها نیز رویکردی علمی و ایجابی داریم و به این دلیل که تعدادی از آن‌ها در صف مرحله شناسه گیری هستند در مکاتبه انجام شده با درخواست آن‌ها برای تمدید یک هفته‌ای موافقت شد.

برادران افزود: تاکنون با همراهی اتحادیه‌ها و مجموعه‌های صنفی و تولیدی بیش از ۱۰۲ هزار کالا دارای شناسه و کد رهگیری شده‌اند. این کار هم به نفع تولید داخلی و هم به نفع مصرف کننده است.

معاون وزیر صمت گفت: در جلساتی که با تولید کننده‌ها و برخی اصناف داشتیم بسیاری از آن‌ها از اینکه افرادی هستند که با جعل هولوگرام، کارتن و حتی بیمه، محصولات تقلبی را روانه بازار مصرف می‌کنند متعجب شدند. نظارت‌ها باید به قدری قوی شود که هیچ سوداگری نتواند اهداف خود را دنبال کند.

برادران با اشاره به اینکه جامعه ما یک جامعه جوان با فناوری بالا است و جزو کشورهایی هستیم که نیروهای دانش محوری زیادی داریم، گفت: اوایل هر کاری ممکن است کمی مقاومت باشد، اما در صنف هر کسی دو جوان هستند که بتوانند این کارها را انجام دهند، در بحث اینکه درج شناسه، کدرهگیری را حتی در پاکت سیگار هم انجام می‌دهیم که اینقدر ریز شدیم در بحث دخانیات، در بحث قطعات یدکی خودرو به دنبال این هستیم که حتی روی شمع هم انجام شود برای این است که مطمئن شویم تا امکان هیچ سوء استفاده‌ای بر روی هیچ کالایی نیست.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: در سطح عرضه کننده خرد شاید محل اختلافمان نباشد، اما نگرانی ما این است که آیا شبکه‌های بزرگی که بعضی از آن‌ها به خودروسازی‌های بزرگ متصل هستند شبکه‌های خود را پاسداری کرده‌اند؟

وی افزود: شبکه‌هایی هستند که باید نظارتشان را بر روی فروشندگان خرد بیشتر کنند اگر کالایی قرار است توزیع شود مطمئن شوند در کنار کالاهایشان کالای قاچاق ارائه نمی‌شود.

برادران گفت: در حال حاضر سطحمان این است که بازدیدها را در این سطح شروع کردیم که اگر کسی آمده عملیات فروش نمایندگی یک مجموعه را گرفته حتماً باید محصولات آن را ارائه کند و با آن درصد اندکی هم که همراهی نکردند برخورد خواهد شد.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: معاون وزیر صمت ، کد رهگیری ، مبارزه با کالای قاچاق

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاون وزیر صمت کد رهگیری مبارزه با کالای قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۰۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار تبدیل مجوزهای کاغذی | ۴ دستگاه پیشتاز صدور شناسه یکتا هستند

به گزارش همشهری آنلاین، تعداد مجوزهای کاغذی که تا روز ۱۸ اردیبهشت به شناسه یکتا تبدیل شده است به ۵۸۲ هزار و ۷۴۵ مجوز رسید که از این تعداد سهم اصناف ۵۴۹ هزار و ۵۸۵ مجوز است.

بر اساس آمارها، سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی چهار دستگاهی هستند که تا روز مورد گزارش در صدر جدول تبدیل قرار گرفته‌اند.

در حال حاضر سازمان ملی استاندارد ۲۶.۳ درصد، اصناف، ۲۲.۷ درصد، وزارت ورزش و جوانان ۹ درصد و سازمان نظام پزشکی ۵.۲ درصد از کل مجوزهای کاغذی خود را به شناسه یکتا تبدیل کرده‌اند.

استان‌های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و تهران در صدر جدول تبدیل مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند. در این استان‌ها به ترتیب ۴۳.۱ درصد، ۳۱.۶ درصد، ۳۰.۷ درصد و ۲۹ درصد از مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است.

بیشترین تعداد حذف مجوزهای کاغذی در استان‌های تهران با ۸۹ هزار و ۵۰۸ مجوز، خراسان رضوی با ۴۱ هزار و ۴۷۴ مجوز و گیلان با ۳۳ هزار و ۸۳۵ مجوز انجام شده است.

از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند. آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نامشان در qr.mojavez.ir نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به‌سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 850523 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شاخص کسب و کار وزارت امور اقتصاد و دارایی اصناف

دیگر خبرها

  • آخرین آمار تبدیل مجوزهای کاغذی | ۴ دستگاه پیشتاز صدور شناسه یکتا هستند
  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • معاون وزیر صمت:نامه ارزی صنایع منتسب به جریان تورم‌ساز است
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • ضروری شدن اخذ‌ شناسه یکتا منجر به شفافیت اقتصادی می‌شود
  • واکنش معاون صنایع عمومی وزارت صمت به نامه برخی انجمن‌های صنعتی
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات گمرکات کرمانشاه
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها